9/11 and first volleyball game

Idag är det som alla borde veta den 11 september. För 11 år sen hände hemska saker här i staterna och det fick vi minnas idag. I slutet av första lektionen hade vi en tyst stund (inte var det en minut i alla fall) för alla de drabbade. Innan det berättade någon i speakers:arna(haha vad heter det???) om hur det händer med en sån allvarlig röst att jag rös i hela kroppen. I min U.S. History class berättade läraren om hennes minnen från den dagen och hur hon kände en som två veckor tidigare jobbat på det flygbolag som blev highjacked (heter det ens det?). Sedan kollade vi på en film om det hela och det var den värsta film om nine eleven jag sett. Skrev ju väääärldens uppsats om detta i nian så såg en del då men denna var hemskare än hemskast.
 
Sååå... sen när allt hemskt var slut i skolan så vände det och vi åkte hem och åt lasagne himla fort innan vi behövde lämna huset igen. I våra nya uniforms åkte vi till vår första match ever!!! Det var en hemmamatch och vi vann! Jag gjorde visserligen så att vi förlorade två poäng men sen gick det bättre så tror nog jag bidrog en del till vinsten i alla fall. Kan också tillägga att jag skakade som ett asplöv innan matchen spelades.
 
Nu är vi hemma och det är meningen att jag ska göra läxor... Men det är ju så tråkigt!! Fick mina första delbetyg igår och jag har över 90% i alla ämnen utom U.S. History för att jag failade på testet, men har ett nytt på torsdag så ska göra bättre ifrån mig!

Taggad innan match i vårat kök:


Kommentarer
Ebba

Vilken film var det?
Bra blogg hörru , ha det bra!

Svar: Jag minns inte vad den heter faktiskt. Såg inte klart hela heller... Tack så mycket! Detsamma!
Hanna Malmfors

2012-09-12 @ 16:21:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0