Everybody talks, everybody talks

 
Mich:
Det är onsdag idag. Varför uppdaterar du inte???? :( 
 
Förlåååt mitchu (och alla ni andra trogna läsare)! Händer så himla mycket grejer medvolleybollen varje dag! Hade match i måndags och tisdags så kom inte hem förrän vid nio på kvällenoch då är jag helt död. Att träna/ha match varje dag är rätt uttröttande om man, som jag, inte är van vid det hehe. I måndags gick matchen i alla fall suuuperbra! Den spelades i Yellville High School som ligger en timme ifrån min skola ungefär. Blev inkastad mitt i båda seten och började med att serva. Sååå... kan stolt säga att jag fick serva 6 gånger i rad i båda seten (which means att jag inte misslyckades med en enda serve). Visst hände lite dåliga saker också men de ska man inte fokusera på!
 
I TISDAGS satt jag inte still en enda sekund när jag satt på bänken bredvid. Vi var inte så bra som vi brukar och det var spännande heeeela tiden! Det stod 25-25 och vi tog den poängen. Så innan det blev 27-25 kunde jag inte andas, men som tur var vann vi till slut! Detta var i Varsity(bästa laget) förresten. Spelade inte så mycket i någon av Junior Varsity eller Varsity denna kväll för de var helt enkelt för bra. Eller jag var på planen men bollen var av någon underlig andledning på andra sidan planen hela tiden så jag rörde den inte mer än två gånger. Denna match spelades i Valley Springs, runt 40 minuter ifrån oss.
 
IDAG HAR JAG varit i skolan och sedan haft dubbelträning (i lite mer än två timmar). Ska nån dag ta och skriva lite mer om själva skoldagen men idag hinner jag inte(superlångt inlägg redan dessutom!). Kom hem vid sex och klockan är snart halv nio och jag har fortfarande inte duschat, så här går jag runt och spridet hemska lukter. Har ätit och jobbat på lite skolarbete, och nu ska jag göra något test på en hemsida sen sk jag verkligenverkligen duscha!
 
Lite god mat på bilden här nedan som jag åt för någon vecka sen till middag, hehe älskar att Cheetosen(ostbågarna) ingår i middagen och inte är som snacks på kvällen!! Resten är i alla fall nyttigt, så var stolt att jag försöker åtminstone! Och som tur är gillar jag ju inte majonäs, för dom har det på allt i detta land (i skolan mest).
 
Och mamma & pappa, jag har smått börjat äta tomat (var stolt över mig!!). Har det på tacos hela tiden! (de älskar tacos här, har ätit det 3 dagar i rad haha) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0