Söndagskväll

Idag har vi inte gjort mycket alls. Har spenderat dagen på golvet framför läxor, vid tvn framför en bra film och sedan inne bland de tisen hyllorna på Walmart. Sverige borde skaffa Walmarts!

Igår, i Havana, åkte vi till CV's som är en rätt stor grocery store där Santana tidigare jobbat för att hälsa på hennes vänner. Sen åkte vi förbi subway för att köpa dricka till Cheetos:en och chipsen vi köpt på CV's. Hem till Monie(stavningen är säkert fel), Santana's vän, for vi sen och satt och pratade i ett par timmar. Vi tog bilen hem till granma's and grandpa's sen igen och tog det lugnt ett tag. På kvällen åkte vi till the Fair där de hade både djur till försäljning (typ djurauktion) och en massa rides. Träffade Sidney och lite andra jag inte minns namnet på. Kul hade vi i alla fall och det där med ko, gris och get-auktion var ju en ny och minst sagt annorlunda upplevelse.

Ligger nu i sängen och ska sova för imorgon är det både skola och bortamatch! Har fått utslag på min hals som ser och känns himla konstigt, kliar som tur är inte. Får i alla fall hoppas att det försvinner tills imorgon! Godnatt, eller godmorgon blir det ju för er när ni läser detta!Kommentarer
Mich

Det är onsdag idag. Varför uppdaterar du inte???? :(

2012-09-19 @ 22:32:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0