A tour around the farm

I helgen när det var så himla varmt och fint så tänkte jag att jag knapt har några bilder på hur vår lilla farm ser ut. Och så tänkte jag att det måste man faktiskt ha när man bott på ett ställe i åtta månader(om två dagar är det faktiskt så länge, tro't eller ej).


Vår baksida, som fortsätter i all oändlighet nästan.

Här har ni den nästan enögda katten. Han fick ögoninflammation och ögondroppar hjälpte inte så nu ser han alltid lite extra speciell ut. Fast det gör inte så mycket, Ringo är söt ändå.

Lite strutsskjul. Alltså detta var tidigare en strutsfarm så därför ser det ut lite som det gör. Vi har nog tjugo stycken av de där skjulen tror jag. De ska bort men det är inte så jätteprioriterat.

Fortsätter man en liten bit från den första bilden, och går fakt fram så kommer man till detta.

... och detta

Butternut

Någonstans bakom träden lite till vänster om mitten av bilden kan ni se huset. Ringo följde med på mitt äventyr förresten.

När man gått nerför en backe kommer man till vår damm. Det ser ganska otrevligt ut men hundarna gillar att bada där när det blir alldeles för varmt ute. Egentligen fortsätter tomten en bit bortanför detta också men det är inte alltför skoj så jag skippade det. 

När man kommer hit har man gått som i ett U runt the farm. Denna dag jobbade det med att ta bort en massa stängsel och annat i stål och järn.


Ingen promenad utomhus är komplett utan att Cooper kommer springandes emot en och vill leka.


"I'm just gonna warn you Hanna, the house looks really rough on the outside but don't let it scare you", var ungefär vad Julie sa när vi åkte på the dirt road ett par minuter innan vi kom fram till huset för första gången. Kanske har jag redan berättat det för er, men det fick mig i alla fall att le lite. Det är förresten väldigt fint innuti om du inte sett det på bild ännu.


Kommentarer
Fia

Mys det ser ut ändå! Saknar dig Hannsi

Svar: Ja det är riktigt mysigt! :) Saknar dig med!! SNart är det bara en månad kvar! :D
Hanna Malmfors

2013-04-20 @ 20:56:53
URL: http://fiaberggren.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0