I know it's hard to remember

Idag har inte varit den bästa av dagar men jag överlevde ju ändå. Längtar så mycket efter er där hemma att jag ibland blir tokig. Idag är en sådan dag. Bara 42 små dagar kvar.

Kom för första gången efter the tardy bell (andra klockan som ringer vid 7.55 när vi börjar) och eftersom jag är i the office behövde jag inget tardy slip men jag dick ett ändå, som minne. Fick en bra anledning till att jag var sen också haha. Sen vid 8.15 till 11.00 tog jag och resten av utbytisarna ett språktest precis som i början av året. Det var så lätt och rätt långtråkigt. Lite som det vi tog på exploriuskontoret för ungefär ett år sedan haha åh vi made fun of it för det var så lätt. Sen uppträdde min grupp med vår pjäs för små elementary kids och de var så söta så. Och det är äntligen över!! Har dansat samma dans hur länge som helst till Aladdin låten som vi alla nu tröttnat på. Sen har nog inte så mycket mer hänt idag. Jobbade lite på en hemskt dålig film vi gör till Career Readiness om unprofessional workwear. Ganska skoj att bära blå ögonskugga upp till ögonbrynen och glittriga byxor med man går catwalk.

Efter skolan åkte vi hem och åt mat innan vi för nån timme sen åkte iväg och köpte BJ. Världens bästa glass. Fast denna var nog inte riktigt min favorit ändå. Älskar deras Froyo Blueberry graham cracker! Nu ska lite läxor göras och så ska jag umgås med Tana. Puss på er!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0