Hawaii - Day 5. Luau


Tog the pink trolley till gallerian med dessa snyggingar


Bellsiii

Visste inte att det var ett utomhus köpcenter förrän vi kom dit, vi ville ju ha kydd från solen denna dag men det funkade ändå frr det var så fint hehe.

Gick in på VS med fredrik, haha, kan hända att han kände sig lite felplacerad.

Mötte upp en massa andra utbytisar som hade varit på Pearl Harbor tidigare på morgonen(vi hann inte signa up oss för vi låg sjuka på hotellet dagen innan och de hade bara 15 platser tydligen... men det är bara ännu en anledning till att åka tillbaka).

Hängde på American Apparel där killarna köpte sjuka kläder inför kvällen. Tjejen som jobbade där ville till och med ta bild för hon tyckte de var så roliga.

Hittade äntligen ett skärp utan en massa blingbling på!! Lite lycklig när man letat i flera månader. Harnämligen tagit sönder tre skärp sen jag kom hit och inte för att jag blivit tjock (vet att ni alla tänkte det) utan för att de varit sämst kvalité och i fejkläder osvosvosvosv. Vet att ni är intresserade av mina skärp haha åååh orkar inte mig själv jag är trött.

Åkte tillbaka mot hotellet och hittade en ny favorit!! Jamba juice har världens godaste smoothies(okej hade samma alla gånger men det var såååå god!)

Pausade i skuggan utanför Starbucks för någon ville använda deras internet(denna resa var starbucks vår räddning i många kategorier). Bra på att köpa fina saker är vi också, detta var bara mitt och bellas.

Samlades utanför hotellet innan det bar sig av...

Med Marie på en rolig bussresa, vår guide dansade krigsdanser och sjöng

När vi kom fram var det sååå vackert! Vi såkte alltså på en Luau (also called en fest med traditionell Hawaiian food och dans).

Tog en massa massa bilder med så mycket olika människor, mest med Sverige-Norge ligan dock men vi är ju så bra helt enkelt. Vi fick förresten halsband med snäckor i början av Luau:n.

Åååh kan inte fatta att jag var här. Så fiiint och så glada vi alla var.

Mycket av kvällens underhållning såg ut såhär. Vill också kunna dansa sånt där hehe lite ballt.

Favvobilden

Vår alldeles egna och galna Vietnamese guy. Han dansade på scen och fick alla där att jubla.

Åt buffé, supergod gris som tillagades när vi såg på.

Lilla jag dansade också på scen! Taktkänslan är så där men jag hade kul ändå.

Mera huuuulaaa

Fuskade och tog på någons bild

Mys på bussen tillbaka mot Honolulu

Gick sen ut en stund och hade det mysigt.


Vårat rum är värd en bild här på bloggen. Så vackert alltså. Rätt säker på att ingen hade stökigare än oss i slutet av veckan.
 


Kommentarer
˟ Photospiration

Vilka härliga bilder!

Svar: Tack!
Hanna Malmfors

2013-02-26 @ 23:34:01
URL: http://photospiration.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0