Waddupppp

Kom hem ifrån Florida i lördags eftermiddag och sedan dess har vi handlat, ätit ute ett par gånger (åt lunch till frukost i söndags för vi sov för länge för att de ska ha frukostmat kvar hehe), tvättat en miljard tvättar med massa sand i, myst framför en brasa, sett sista avsnitten av Switched at Birth (den bästa tvserien jag sett på länge, nästa säsong kommer i juni!!) och funderat på att träffa Cody men vi var båda för trötta haha.

Idag började skolan igen och det var en sjukt bra dag trots omständigheterna. Först till det positiva; hade en sjukt rolig lunch at the seniors' table(juniors sittar där också, och alla andra som vill egentligen, men det är så det kallas), drama class var roligt för många visade sina puppet skits(undra hur man stavar det där ordet...) och så pratade jag med Felipe och Lucie(foreign power baaam), art var roligt trots att läraren inte är den bästa och att våra uppgifter inte alltid är så roliga (sitter alltid med Cody och Jordan, kan aldrig bli fel) och sen i 8th hour var Shane och Cody roliga som vanligt. Och så till det mindre roliga... Minns ni att jag förut skrev att vi fått en ny tjej som också varit med i tv serien Made? Hon var en jättehärlig tjej och det kändes kul att ha en ny tjej i min sociology. För snart en vecka sedan tog hon självmord. När the morning announcements lästes upp med fina ord om henne var vi många som var nära till tårar. Hoppas du har det bättre där du är nu, MacKenzie.

Nån gång ska jag skriva om Florida. Måste bara samla kraft först. Har förresten druckit Nyponsoppa idag (yuuuum!).Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0