Sista dagen av 2011

Bloggning passar nog itne mig direkt, för det är ju meningen att man ska "vara snygg" på bild. Och det misslyckas jag med varje gång, känns ju sååå töntigt att ta en massa bilder på sig. Ändå gör jag det, för jag är ju lite töntig.
-
Idag är det Nyårsafton(!!!!!) och imorrn är det 2012. Ska iväg till min mamma och göra nån typ av halloncheesecake med Michelito till kvällens efterrätt. Ska spendera 2011s sista timmar och 2012s första med mina bästa vänner. Känns brabrabra!
-
Så som på bilden över ser jag förresten ut nu, tog massa seriösa bilder först men de blev dåliga allihop så de slutade så här! Har egentligen mjukisbyxor på mig men det fick ni inte se, för jag är ju bloggerska nu och sånt folk använder inte mjukisbyxor på bild har jag hört(det är ju tydligen inte snyggt!?!? BULLSHIT.).

Hur jag ska klara ett år utan er är ett mysterium

Bilder från gårdagens firande av Victoria. Hur ska jag överleva i 10 månader utan er?

Livet går uppåt uppåt uppåååt!

Alltså nu, nu ni! Tror jag är hög på livet eller något, för både gårdagen och dagen har varit så bra att det inte är sant. Igår vad jag med mina fina tjejor(Fantastic 5 <3) och firade en av mina bästa vänner. Det blir aldrig dåligt när vi ses! Vi åt tacos, kladdkaka och avslutade självfallet kvällen med chips. Mellan måltiderna pratade vi, öppnade paket och bara hade det så där bäst!
Denna dag var nästan lika bra som gårdagen trots att "idag" inte är slut egentligen. En lite halvnervös Hanna mötte upp runt tio andra flickor vid hötorget för att leta efter ett café vi alla fick plats på. Vi Exploriusstudenter fann till slut kulturhusets café där vi passade in bra. Åh så bra dag med folk som verkligen var lätta att prata med! Love that! :)
.
Här får ni en bild, endast för att jag själv inte kan läsa bloggar utan bilder. Lite fin är den ju i alla fall.

De senaste dagarna

Spelar the sims i brist på annat att göra. Köper kläder för att få tankarna på annat håll. Firar jul ett par gånger och mår för stunden bättre. Väl hemma igen är allt lika pissigt som innan. Sitter på mitt rum och drömmer mig bort till en bättre verklighet, till ett annat liv eller kanske bara en annan tidpunkt. För över bilder från bättre tillfällen till datorn och ler för mig själv. Tänker på hur lycklig jag egentligen borde vara. Längtar till de där bättre tillfällena jag vet jag kommer uppleva inom 24 timmar. Längtar lite efter löpbandet på Sportlife och efter hela knän. Vill svettas så att det känns som att jag lever igen. För jag vill leva som aldrig förr.
image description
image descriptionimage description

Tears in heaven

imorse, från instagram. (hannamalmforss)
,
,
Tears in heaven går på radion här hemma i vardagsrummet. Bilder från din begravning
dyker upp i huvudet. Jag, dina och mina vänner gråtandes och hulkandes. Det gjorde ont.
Rakt i hjärtat. Vi var mentalt förstörda. Vi är nog alla det fortfarande, mer eller mindre.
Jag vet inte vad jag vill säga till dig förutom att jag hoppas att du haft en bra jul och att
du har det bättre där uppe än du hade det här. Att det var värt att göra alla så förstörda helt enkelt.
Det är vad jag hoppas. Och så hoppas jag att dina närmsta mår bra och kan fortsätta leva
trots det som hänt dem. Trots den saknad de känner. För saknad gör så ont.

2011: Jul hemma. 2012: Jul i USA. CRAZY MAN!

Mår rätt bra idag, med tanke på min dåliga period som varat den senaste månaden. Är lite on top of the world känns det som. Det är julafton imorgon(nähäää... no shit hanna!) och jag är nog inte ensam om att längta så det kryper i kroppen. Julafton kommer för mig alltid att vara bland det bästa på året. Det slog mig idag att nästa år firar jag jul i mitt drömland. Känns galet och häftigt. ÄR SÅ TAGGAD PÅ USA.
°
Idag julade vi hur som helst en massa så here you go! Nån gång ska jag ändra bredden på bloggen så att bilderna kan bli större och finare hehe. Så länge får ni nöja er med detta!

2 days: Christmas, 1 month and 9 days: Gav....

Jag är egentligen fel person att säga att man bör fokusera på rätt saker. Gör alltid tvärtom. Har blivit lite bättre på det men ska bli ännu bättre. För mitt liv är riktigt bra egentligen. Camilla sa att jag glömde födelsedagen, och ja det har hon ju rätt i! Sååå.. "1 månad och 18 dagar tills jag blir 17 år"
°
Finns inget jag längtat till så mycket som till USA. Dör lite. På ett lyckligt sätt.

Bucket list - 1

Kom på en sak, en sak jag inte sett någon annan blogg ha så därför tänker jag vara först! Eller så har alla det och jag är ouppmärksam. Hur som haver så ska kategorin heta Bucket List. Alla har väl sett filmen The Bucket List där de gör en lista på allt de vill hinna med i livet innan de dör. En sådan ska jag också göra.

Numero uno.
Det bloggen handlar om bör vara en punkt på min bucket list. Vara utbytesstudent i USA. Jag ska skapa ett år av minnen. Ett år med toppar och dalar men förhoppningsvis mest toppar förstås! Jag vill lära mig att vara lycklig ensam. Jag vet att jag inte kommer att vara ensam men utanför min trygghetszon, som vi så vackert skrev i ett av ansökningspapprena. "Go some place where no one knows your name".

En "Om..."-lista

Om...
två dagar går jag de sista timmarna i skolan för år 2011.
fem dagar är jag hos mina fina kusiner(med mormor&morfar också) och firar svensk julafton.
nitton dagar ska mina ansökningspapper vara färdiga.
tre veckor börjar jag vårterminen i ettan.
elva dagar och en månad ska jag se Gavin Degraw.
elva dagar och två månader flyttar jag till lägenhet med min papi och lillebror.
cirkus åtta månader tar jag mitt fick och pack och flyger till andra sidan atlanten.
USA närmar sig med stormsteg(eller hur man brukar säga) och det är jag glad för.
Så himla taggad. Och rädd. Förväntansfull och allt det där. Men mest lycklig.

Pictures for me, picture for you.


Bilder som denna ovan ska jag någon dag ta. Så bra tänker jag bli. Mitt år ska dokumenteras som tusan med hjälp av bilder. I den här kategorin. Så here you go.

Thoughts

Tankar tänkta på engelska är vad jag tänkt mig ska hämna här. Kanske blir det på svenska men jag är ju trots allt i USA och min hjärna kommer nog slå över rätt fort. Tänker ju redan nu ibland på engelska. Sick. Här får du veta what's going on in my mind.

Okategoriserat.

Okategoriserat i USA. Här hamnar alla inlägg som inte har med resten av kategorierna att göra helt enkelt. Kanske ändrar den. Kanske tar bort den helt och gör lite mer "noggranna" kategorier. Det löser sig. Den här får finnas medan i alla fall.

Om 8 månader...

... går jag förhoppningsvis i High School. Var nära på att skriva College men det var nog mer önsketänkande. Jag vill gå på college i USA också, trots att jag egentligen ännu inte vet hur det är att leva där borta på andra sidan atlanten. Har ju bara varit där i tre veckor. Blir jag inte besviken på det här året så vill jag i alla fall tillbaka. Jag ska inte ha något "hemland", jag vill se allt och vara överallt. Tröttnar på att vara stilla hela tiden. Klarar det inte.
Detta var alltså starten på kategorin High School. Inte för att det hade så mycket med High School att göra men det får duga. Jag längtar ihjäl mig. Vill åka nununu.
RSS 2.0