If you didn't know, here I am.

 1. Jag har insett att min senaste kyss: igårkväll redan känns som en evighet sen.
 2. Jag saknar: kvällar då man slipper tänka på morgondagens skola.
 3. Jag pratar: hela tiden, alldeles för mycket ibland.
 4. Jag skrattar: åt sånt människor jag tycker om säger.
 5. Den bästa känslan är: när man skrattar, håller handen och är lycklig med han man tycker om.
 6. Jag vill: jättegärna att det ska vara sommarlov nu.
 7. Jag tycker om: folk som är ärliga, glass, sommar, sol, min säng.
 8. Jag avskyr när folk: ljuger och stänger en ute.
 9. Kärlek är: för det mesta bra. Och svårt, oftast.
 10. När jag borstar tänderna: tänker jag hela tiden att det är det jobbigaste som finns.
 11. När jag lagar mat: blir det aldrig fryst färdigmat, hatar det.
 12. Jag är rädd: för skräckfilmer och när folk inte hör av sig på ett tag. Har de gått vidare? Var jag inte tillräckligt bra eller underhållande? Tröttnade de?
 13. Jag önskar: att morgondagen blir bra.
 14. Den värsta känslan är: när man får reda på att någon ljugit om viktiga saker.
 15. Min första vän: pratar jag inte längre med.
 16. Jag är bäst på: att vara glad på utsidan trots att jag egentligen vill sluta andas ibland.
 17. Jag är sämst på: att äta som man borde. Ibland äter jag för fyra och ibland för ingen alls.
 18. Jag kommer alltid att: försöka vara positiv i de djupaste av dalar.
 19. Min mobiltelefon: är bra han, min fina.
 20. I sommar: ska jag va glad, jobba, sola och njuta av Sverige.
 21. Just nu tänker jag på: om någon ens kommer att orka läsa detta.
 22. Det finaste som finns – Solnedgångar.
 23. När jag vaknar på morgonen – Vill jag inget annat än att ligga och dra mig i minst en kvart.
 24. Innan jag somnar: tänker jag på vad ensamt det är att sova ensam(logiskt).
 25. Mina närmaste vänner; är ibland alldeles för långt borta.
 26. Jag har aldrig: varit så otaggad på valborg som jag är nu.
 27. Idag har jag: bytt ut min säng mot en mjukare, vilat och ätit chips.

100 days

Bytt sängen till en mjukare, insett att blogga inte är min grej men får försöka göra så att det blir min grej helt enkelt, varit i uppsala, umgåtts med vänner och nu äntligen är det 4 dagar ledigt. 2 av dessa har redan gått och det är bara valborg och 1:a Maj kvar. Är deppig och trött på livet idag, igår var däremot bättre och dagen innan dess också. Betyder kanske att det blir bättre, kanske sämre.
Idag är det 100 dagar till det datum jag preliminärt kommer att få flyga till staden jag tror att jag hör hemma i - NY. Om 110 dagar börjar nämligen skolan och jag vet inte om jag ska vara lycklig eller ledsen. Idag är jag lycklig över det, för här är inte vidare bra. Humöret går ju dock upp och ned och imorgon kommer jag säkert inte ens vilja lämna mina städer. Fast för det mesta vill jag ju inget annat än att åka. Nån som vill hänga på?

Come on get crazy with me

Min nya leksak är en fjärrutlösare! Jag har inte riktigt hunnit testa den ordentligt, tog bara lite snabba bilder i mitt rum för ett par veckor sen. Bilderna i det förra inlägget är också tagna med den. Hur som så lär det bli bra mycket fler bilder i sommar än nu, eller ja, så fort solen tänker stanna längre än ett par minuter.
'
En helt sjukt bra och rolig sak som hände igår var att jag fick jobb! Börjar nån gång när skolan slutat och jobbar några dagar i veckan hela sommaren. Hoppas jag får jobba massor(vet inte ännu dagar osv), tänker på NY - SHOPPING! Ska i alla fall vara lite extrahjälp på Kungliga Drottningholms Golfbanas restaurang, på Ekerö.

i'm just a girl, a girl with ambitions

Lite egopics tagna för nån vecka sen, har dock inte hunnit/orkat redigera de förrän nu. Gillar den översta bäst!

This is not a drive by

Bara lite sånt som händer och hänt nu den senaste tiden, och citatet är det bästa jag hört på länge. Jag vill aldrig behöva någon även om det alltid blir så i slutändan, försöker i alla fall och de där orden ska så småningom sitta på min vägg tror jag. Ingenting händer nu i dagarna förutom att skolan överöser med saker jag aldrig orkar ta tag i, har en hög med saker att göra nu men torsdag är resursdag så kanske blir det då jag tar tag i något av det...

Och på USA-fronten? Igår skrev jag med Tonya, area rep., på Facebook och hur man gör med telefon i staterna är nu utrett. Hon har också postat massa bilder så att jag ska kunna se hur det ser ut däromkring. DET SER UNDERBART UT. Floder/åar att bada i överallt och jag vill inget annat än att åka nu!

 

 

HON HAR SVARAT!

Borde egentligen för länge sen skrivit att min vmamma har svarat på mitt mejl!! Blev då så glad och taggad att jag hoppade runt i huset ett tag, ja normal har jag ju aldrig kallat mig själv... Hur som helst så skrev hon att dom lever med dogs, cats, chickens and a horse! AAAAH dog lite alltså, Jag kommer att bo på en minifarm!!! Blev mer taggad än någonsin och jag önskar att det vore augusti nu! Har även fått hennes skypenamn men jag tror att jag väntar ett par veckor till innan jag tar modet till mig och bestämmer skypedate med familjen Shields..

1 år

För precis ett år och ett par timmar sedan fick jag veta att du var borta för all framtid. Kändes konstigt och helt fel. Jag kunde inte förstå det alls. Och nu när det har gått ett helt år känns det fortfarande lika konstigt. 15åriga pojkar ska leva, inte ligga under jorden med en sten över sig. Fint har du det i alla fall, det ska du veta.

I smile, u smile

'
Bara för att det är påsk och för att jag är glad så får ni lite fina bilder från igår, innan jag åkte iväg till mormor och morfar på påskmiddag. Vaknade alldeles för tidigt imorse, men det gjorde inget alls för på matbordet låg ett påskägg fullt med godis. Beach 2012 får bli lite halvtaskig, godis är mitt kall i livet! Ska dock antagligen ut och springa idag, om jag orkar det vill säga...

4 months

Barcelona ♥ (saknar sommar och värme precis som alla andra i lilla landet lagom)
'
Lite halvdött här på bloggen känner jag... Har skrivit en del med min vfarbrors fru på facebook den senaste tiden. Hon verkar underbar! Vpäronen har däremot inte svarat alls och klart att det gör mig lite mer deppig, men det gör inget för allt känns så bra ändå. Har fått deras ansökningspapper, dvs ett brev från min vmamma och info om saker att göra i området och även vad man kan göra på skolan(sporter, aktiviteter). Life's good!
'
15 augusti - Orientation på skolan (välja ämnen, signa upp för nån sport och så)
17 augusti - Jag börjar freaking High School!
'
Ovan är datumen jag hittills har fått, och man brukar spendera runt en vecka på stället innan skolan börjar och sen plussar vi på 3 NY-dagar på det och det betyder att jag antagligen åker den 7 augusti(hoppas i alla fall på det så att jag hinner säga hejdå till min Moa som är i Grekland till 3:e/4:e). Åh ibland dör jag verkligen inomrbords! Kan inte förstå det samtidigt som det är så verkligt det kan bli. Idag är det 4 månader kvar!
RSS 2.0