Otur eller bara oskicklig?

När man häller upp fil och massa müsli och sen glömmer man bort det. Tio min senare är de müslin helt äcklig och mjuk. Detta hände mig nyss och man blir uppriktigt ledsen bär man inser att det var den sista filen så det är bara att äta och se glad ut. Yum!

It's too late

Hanna Malmfors©

You make me happy

'
'

Hanna Malmfors©


A girl's best friend

'
'

Hanna Malmfors©

hey i heard you were a wild one

Imorgon börjar officiellt sportlovet och jag är för tillfället sjuk... igen. Hunnit spendera timmar på ikea och även några på mitt rum och packat flyttlådor för om 2 veckor är det jag(vi) som bor på ett nytt ställe. Wohooo!
'
Börjar bli trött på att vänta på att någon familj i usa ska vilja ha mig. Visste att jag skulle ha oturen med att få vänta. Åååååh. På ett sätt så vill jag ha en familj och på ett annat så är jag rädd för att få för mycket intryck och att det ska vara för stor skillnad jämfört med hur det kommer att vara sen. Hjälp! Paniken och lyckan uppkommer när jag tänker på att jag om 5-6 månader flyttar ännu en gång. Till mitt usa ♥

Sunset

"Du tog min hand i din den där torsdagskvällen på sommarlovet och sen dess var det vi. Du och jag."

Flyttkaoset

Trodde helt ärligt att det skulle vara mer kaos denna vecka än det faktiskt är. Flyttkartonger står i alla fall lite överallt och mycket är nedpackat. Har vikt och fixat i ordning alla mina kläder så det blir easypeasy att packa upp dom sen i nya lägenheten. Insåg också att jag har jättemånga ramar att sätta in foton i, måste fixa det någon dag! Två veckor tills jag får en ny adress, ett nytt rum och närmre till skolan. Mys!

JAG ÄLSKAR DIG <3 <3 <3

'

'
Ord kan inte förklara hur starkt jag älskar denna sak. Fann den här hemma nyss och jag är kär. Mac och Apple för alltid i mitt hjärta! Är trött och lite halvt död efter ett rätt kort men effektivt träningspass. Nu väntar duschen!

Word.

Instagram - Hannamalmforss

hannamalmforss heter jag på instagram och där kan du följa mig om du har lust att se fina bilder som dessa nedan :)

 

the best friends in the world

Den födelsedagspresent jag fick som betyder allra mest är denna ovan. En bok på väldigt många sidor fylld med bilder på oss, fina citat och en massa kärlek. Ska ta med denna i höst och alla kommer bli så avundsjuka på hur fina vänner jag har. Ni är bäst! ♥

Biomys

'
Träffade Moa och Robert igår för middag och filmen Mission:Impossible Ghost Control. Väldigt mysigt och filmen var så braa! Älskar action och filmer där man hela tiden hoppar till av spänning. Blev lite minishopping på Hollister också. Fick med mig mysshorts och en tröja hem. Hollister får mig att längta så till USA. Jag åker om ett halvår. Kan inte fatta det. Känns så sjukt men det finns inget jag vill hellre!

Dagens lunch

sånt där otrevligt

Jag längtar till sommaren, can you tell?
'
Vaknade med sprängande värk i öronen, trodde helt ärligt att jag skulle överleva max 10 sekunder till. Dock lever jag fortfarande och det har gått över 5 timmar sen dess. Värken har också försvunnit en aning, jag tror inte längre att jag ska dö. För första gången på ett tag pluggar jag nu på rätt bra. Idrottsprov imorrn yäääy!

nu pausar vi, okej?

'
Upptagen med plugg som jag egentligen inte gör. Pluggar inte, tränar inte(okej lite grann), gör ingenting men ändå går tiden för fort för att jag ska hinna med. Skulle vilja pausa allt lite, andas och sedan köra play fast hälften så snabbt. Funkar det bra med er? tack. ♥

Paradise

'
'
'
'
Vad som händer när bilderna förs över till bloggen är fortfarande ett mysterium. Alla fina färger försvinner men jag försöker att inte deppa ihop för det. Mallorca i juni 2011 var en bra vecka. ↑

17 år i staden

Sitter och väntar på att klockan ska bli lagom tid för att åka till skolan. Blev väckt vid sju med sång, tomtebloss, frukost på sängen och paket. Jag älskar att fylla år! Satt självklart uppe till 12 igår som alltid dagen innan något viktigt händer(hehe jaa jag betraktar det som viktigt). Lite dumt nu i efterhand när man är jättetrött men jag var ju bara 16, ung och dum ;)

Strax är det alltså skola och sen sticker jag till gymmet en snabbis med Fia för att sedan fortsätta vidare till favvo-restaurangen Parma i sundbyberg.(farmor kommer till Stockholm, WIIIE:))
Nu ska jag ha en bra födelsedag, en riktigt bra sådan!

 

 

KAN JAG FÅ ÅKA SNART?

Lyssnar på Ron Pope, tänker och myser. Om två dagar blir jag 17. Egentligen bara 29 timmar. Det känns helt knäppt. Känns som det var nyss jag fyllde 15 och fick resan till Malta. Ska vi köra på samma sätt som då, mamma? hehehe resa vore ju mysigt. Bara ett halvår till USA. Åh herregud. För många år sen kom jag på idén till att åka men det var inte förrän i september/oktober nån gång som jag fick pappsen att förstå att jag inte gav upp så lätt på denna idé. Jag skulle iväg och nu SKA jag iväg. Jag vill åka nu direkt egentligen men å andra sidan kommer det vara slut tidigare då och det vill jag inte. Carro kom på att valet är när jag är i mitt drömland. Kommer säkert vara galet, mina förhoppningar är nog liiite för höga. Behöver nog komma ner på jorden igen. Men herre vad häftigt. Undra vart jag ska bo, gå, äta, leva om 6 månader. Jag vill inget annat än att få veta. Prefrence är fortfarande South West så kanske blir det ett år i värme. Kanske inte. Nu tänker jag och skriver alldeles för mycket så vi sätter punkt. Hörshej! :)

Inte en enda gång

'
Jag hoppas hela tiden att det är du,
du som skickat sms:et när det plingat till i mobilen,
du som kramar mig när jag som mest behöver det,
du som ringer när jag hör mobiljävelns hemska signal,
du som gillat min bild på facebook,
du som vill prata när jag är ledsen,
men det är aldrig du. Aldrig. Inte en enda gång.

RON POPE 13:E MAJ

Mitt i saknandet av Gavin och onsdagens lycka skriver min fina Victoria att Ron Pope kommer till vårt avlånga land i maj. OM jag är lycklig!! Hoppade runt i rummet, sprang ner till pappa och skulle förklara min glädje snabbt som tusan samtidigt som hjärtat slog fortare än fortast. Hur musik kan betyda så mycket är ju helt galet.

En till artist att avbocka på min lista på artister jag ska se innan jag dör. Titta in i kategorin Bucket list :)

Pulsen var högre än någonsin

Gavin Degraw-video av mig!

Söndagsmys

De senaste bilderna på insta. Hannamalmforss / Hanna Malmfors @ Instagram.
'
Titta på One Tree Hill. Baka nån frozen cheesecake-liknande sak. Redigera och göra en video med klipp från 1 februari (Gavin-dagen) som snart publiceras här hehe. Mys - och chillsöndag.

Livet

Njuter lite av att vara approved och att ha fått south west som prefrence, kanske är det inte där jag hamnar men ett år i värme skulle ju sitta helt okej. Jag vill att telefonen ringer nu. Trots att det är lördag och klockan är över elva och det inte finns någon chans alls att de ringer nu så hade ett samtal från explorius suttit så fint. Dagen har redan varit så bra så varför kan den inte bli ännu lite bättre? :)

Myste förut idag med min kissemiss och insåg att året kommer bli jobbigt utan en pipande och mjauande varelse. Hur jobbigt kommer det då inte bli utan familj och vänner? Tur att de finns kvar när jag kommer hem! 2012/2013 ska bli bäst! Godnatt världen.

-17 och jag lever än.

©Hanna Malmfors
'
Något trött på kyla men nu kom äntligen snön jag saknade på julafton. Överlever med näppe skolan och väntar ständigt på ett samtal från Explorius. Jag vill ha en familj att bo i. Jag vill ha en skola att gå i. Jag vill veta allt om mitt nya liv. Helst nu.

Gavin Degraw 1/2-12

'
Den bästa kvällen någonsin tror jag nog att det var. Grymt och han är så bäst!

APPROVED!!!!!!

Bra dag eller bra dag???? Gavin Degraw om 9 timmar :D
RSS 2.0