7 dagar!!!

Idag är det sju dagar tills jag skulla ha åkt. Känns helt ofattbart och overkligt, förstår inte detta alltså! Snart är det jag som sitter på planet till NYC!!!

What to do?

Jobbade min sista dag på golfrestaurangen i söndags och jag är redan rastlös. Förstår inte vad jag ska göra med resten av lovet när folk fortfarande jobbar eller är bortresta. Har i alla fall bestämt mig för att träna mer så på gymmet ska jag hänga en del de sista veckorna. På värdfamiljefronten går det också dåligt, ingen vill ha mig. Jag vet att det kommer att lösa sig men det känns himla hopplöst just nu. Idag startade också andra NY Soft Landing Camp:et, ååååååh panik på att jag aldrig tycks få en familj. Det är helt klart värre att ha allting klart för sig, med familj och plats i stora USA, och sedan förlora det än att inte hahaft det alls. Idag är jag i alla fall avundsjuk på alla er som åkt iväg, för idag är en dag då jag inte vill annat än att springa runt på gator och shoppa i mängder i min förhoppningsvis nya favvostad NYC. Hade himla lite att göra i söndags så det blev lite egopics. Hann också med att äta glass och måla naglarna!

Minigolf

Idag stod minigolf på eftermiddagsschemat, och en glass som belöning efteråt förstås! Lite pics;

design

har förstört bloggdesignen och den nya vill inte funka. good work hanna! Nya blogg.se gör det svårare än innan...

GubbarRedigerar nu bilderna från när jag var uppe i vämland förra veckan. Där åt vi bland annat detta. ↑

Ett nyare jag

Klippt mig idag wohoooo! Hela min vardag ska ju förändras så varför inte köra på håret också?

Trött på jobb, lycklig på livet

Ja, jag börjar helt klart att tröttna på jobb och det ska bli mer än jätteskönt att ikväll efter en dag på jobbet ta tåget till min pojke och sova där. Imorgon blir jag upplockad någonstans i väsby och vi tar bilen till mormor och morfars stuga/landställe uppe i Värmland. Jag har egentligen inte tid att skriva mer än såhär för jag måste verkligen byta från morgonrock till riktiga kläder! Tudeluuuuu!

Sommarjobb

Trivs riktigt bra på jobbet även om det helt klart hade varit skönt att vara lite mer ledighet i det nu så fina vädret. Ovan ser ni kiosken där jag ännu bara spenderat någon dag(hänger där i helgen, weho!), flänger mest runt i restaurangen och tar betalt av folk, bär ut mat, fyller på salladsbuffén, plockar disk och framförallt LER. Har till och med ont i mungiporna ibland när jag kommer hem, det är jobbigt att vara glad och trevlig. Nu är det dags att sova, imorgon väntar 8 timmars jobb!

Om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt


Leker lite med min nya dator, min usa-dator hihi. Kan inte fatta att det igår var 38 dagar tills jag skulle ha åkt. En månad och en vecka. Det känns knäppt och jag tvivlar nog lite ibland. Kanske mer än jag borde. Det känns som att nu kan det bli bättre, med staden alltså. För drygt tusen personer är inte allt för mycket. I Vallentuna bor det 30 000 och det känns så himla litet så jag hoppas på att bli placerad i en större stad än lilla Yellville helt enkelt!
 
Har börjat titta på resväska och har bokat tid på ambassaden den 17:e Juli. Ska till vårdcentralen dagen efter och ta sista Twinrixsprutan. Åh nu blev jag plötsligt taggad på USA igen, trots ett långt besök på ambassaden och en hemsk spruta. Det kommer bli så bra det här. Det måste det!
RSS 2.0