Kossor på landet

 
Spenderade endast ett par timmar i farfars stuga, för en liten släktträff, men hann ändå med att både paddla, titta på kor och gullat med de små barnen. Sen for vi vidare till farmor men det kan ni få bilder på senare. Det finns en hel del!

Skåne - Brahehus

 
Har spenderat ett par dagar i Skåne denna vecka, kom hem igår kväll/eftermiddag. På vägen dit, och hem, stannade vi som alltid vid Brahehus och åt lunch på ett berg(eller vad det nu vill kallas).  Här får ni lite bilder på det hur som! Pappas nya kamera får mig att vilja ha nytt objektiv(bilderna är tagna med pappsens men självklart är det jag som lekt fotograf hoho).

Det händer verkligen - ICAbanken

Varit och hämtat ut mitt nya bankkort, för med ICA Banken kostar det inte att ta ut pengar i mitt fina USA. Det här känns så himla konstigt... Har de senaste dagarna bokat tid på ambassaden, fixat visumansökningar, bokat sista Twinrixsprutan, kollat så att man kan frysa mobilens abonnemang (och det kunde man som tur var), hämtat mitt ICA bankkort, fixat nytt IDkort och ja listan goes on and on. JAG LÄNGTAR SÅ TILL NEW YORK OCH TILL MITT ÅR I USA!

Lördag

Mjukisbyxorna är på och jag sitter i en efterlängtad soffa. Var uppe vid fem för att jobba så jag är sååå himla förtjänt av godisskålen som står i mitt knä.

Visumansökan gick sådär... Insåg att jag gjort en del fel så ska försöka rätta till det och ja annars får det väl helt enkelt vara fel tills de på ambassaden märker det. Oupsie.

Visum

Alltså det här med visum är tusen gånger krångligare än jag någonsin kunnat tro. Var klar med allt igår, utom att hitta en "godkänd" bild och då slutade förstås internet att fungera utan att allt var sparat så idag är det bara att börja om!

Vill ha mitt avresedatum och en ny familj nu!!! ÅHHHH! Är så peppad på NY och det enda som saknas är ju att ha någonstans att bo resten av året, det som är rätt så avgörande hur året blir, för familjen är faktiskt väldigt viktig.

Wellwell, vi hörs om jag överlever denna visumdjungel!

BILDBOMB - RIX FM FESTIVAL STHLM

Och detta var alla bilder ni fick denna gång! Rix fm festival i Stockholm, 10 Juni 2012. En mysig söndag i kungsan helt enkelt!

Familjen hoppade av

.. Och jag vet nu varför! Det var helt enkelt på grund av plötsliga ekonomiska problem. Känns mindre kul men tur att det inte var något allvarligare än så, kunde ju varit någon som dött eller så, och även om jag är besviken önskar jag förstås familjen inget illa. Nu är det bara att vänta på en ny familj - hoppas det blir snart!

James Morrison

Bilden ser inte vidare bra ut här, men jag är utan photoshop från och med igår.
'
Funderar nästan på att göra om detta till en kändisblogg, har blivit mycket sånt på senaste tiden hehe. Jag klagar i alla fall inte! Ikväll var det dags för att se en av mina män (ja, jag har ett par stycken) sjunga för ett fullsatt Kungsträdgården. Det var mysigt och han var bra. Så himla bra kväll! Ett par bilder till från kompaktkameran kanske trillar in inom de närmsta dagarna(annars finns lite fler på Facebook!).

Placement lost - utan värdfamilj igen!

Just när det äntligen känns så himla bra, när min vmamma äntligen skriver hur långa mail som helst och verkligen får mig att känna mig hemma redan, då är de tydligen inte godkända som värdfamilj längre. Nehepp tänker jag och är tillbaka på ruta ett igen. SKOJ. Älskar min area rep men hoppas nu på att få hamna i en större stad, gav det som önskemål då hon frågade nu efter att det blev som det blev.

Nu vet jag alltså varken när jag åker eller vart jag ska - igen. Hoppas på att få stanna i sverige ett par dagar till för augustisverige är det bästa av allt. Men bara jag kommer iväg så blir jag lycklig och det här blir nog bra till slut, what is not meant to be is not meant to be.

Kungliga Drottningholms Golfklubb

Senaste helgen jobbade jag 23 timmar på två dygn. Jag var död. Idag, just nu faktiskt, blir det bara 8 timmar och jag står förmodligen just nu och drömmer om nya skor, shorts, toppar, väskor eller något annat i den stilen - allt för att få slitet att kännas mer värt. Det finns ju inte ord för hur taggad jag är på New York just nu. Har de senaste dagarna kollat i guider, om shopping, mat, göra-måsten och allt annat möjligt. JAG LÄNGTAR
'

En till syster!

Något ni inte vet och något jag fick reda på för inte alls länge sen är att jag kommer att få en exchange student som syster också! Var först lite tveksam, jag har alltid velat vara ensam som utbytis i en familj men min vmamma är ju allt för gullig och skrev att självklart om jag inte trivs så blir det hon som flyttar och inte jag. För det oroar mig - att dela rum och ALLT med någon i ett helt år. Att vi också förväntas komma överrens känns ju halvkonstigt, tänk om vi inte funkar ihop?!
Alla funderingar blev i alla fall lite mindre galna när Shannon skrivit ett mail med lika många ord som en bok. Jag tror att vi kommer funka riktigt bra ihop! Har nu skrivit till min vpappa också(de vill att man ska skriva till båda två så att jag itne bara har kontakt med en av dem), hoppas han svarar snart!
(Allt jag vet om henne är att hon är från Tyskland och heter Luisa)

USA-förberedelse

Flytta över allt från den gamla hårddisken till den nya. Sedan ska allt på datorn i en av hårddiskarna. Senast på tisdag borde nog datorn lämnas tillbaka. Kommer sakna min lilla fina vita vän. Men allvarligt, 43 timmar ska det inte ta att flytta över bilder. Hoppas siffran ändras för detta har jag inte tid med. Knasigt känns det hur som helst. Jag lämnar in dator, lunchkort, gymkort, passerkort och en mängd andra saker för om precis 2 månader är jag hur nervös som helst. Kan inte förstå att jag åker om 2 månader och 1 dag!

Hannamalmforss@ Instagram

Ett par bilder från instagram, där jag hänger väldigt mycket oftare än här. Hannamalmforss heter jag där förresten!

RSS 2.0