Blandat från min instagram (hannamalmforss)

När benen bränner av solen och man vet att man lever

'
'
'
(Bilder från mobil och ipad, därav den dåliga kvalitén på vissa)
'
Sommar 2011. Sommaren som hittills varit den bästa i mitt liv. Jag var utomlands, hemma, med bästavänner, utomlands en gång till, i Skåne i stugan och hos farmor, men framförallt kär och lycklig. Nu längtar jag som en tok tills jag får gå barbent och vara brun igen. Kanske till att vara kär och lycklig också. Är snart där igen och det känns så bra när man varit på botten ett tag. Nu är det skola som gäller hela veckan, tjohooo!

Nu är det du och jag mot världen

'
'
'
Idag blir det fika och middag med släkt för att fira min syster som snart är 19. Och här har ni mitt rum förresten, jag gillar't!

Dagen då alla 08:or går runt med glass i handen

GB hängde vid norrmalmstorg, likaså gjorde vi. Tog en glass och tryckte i oss den fort, slängde säkert en fjärdedel och tog sedan en ny. Herrejösses vad GB lyckats med de nya smakerna! Såååå goda!

ETT LEVNADSTECKEN

Igår svarade kvinnan som är gift med min vfarbror, om man nu kan säga så. Denna kvinna är också min Area Rep. och herregud vad jag blev glad över ett litet ynka tecken på att de faktiskt lever och VILL HA MIG. De som inte är utbytisar förstår inte men så kommer det väl alltid att vara. Jag är i alla fall lycklig till typ 100000 % just nu!

What I really want I can't find

Lite halvt död efter ojobbig skola och väldigt jobbig träning men klockan är inte ens två så varför klaga? Finns få saker som är så härliga som att få gå hem tidigare än man egentligen ska. Blir ju inte sämre av att solen lyser heller (VÅR <3). Nu ska jag äta upp innehållet i skålen, nämligen fil, linfrön och kanel, och sen ska jag in i duschen. Vi hörs!

Utan dig är jag ingenting

Har inte haft internet på en vecka så det går ju så där med uppdateringen här just nu. Har flyttat och bott in mig i nya lyan. Att kunna vara uppe längre för att jag nu kan sova längre på morgonen är underbart! Om rautern inte ploppar ner i brevlådan snart blir jag tokig, klarar inte ett liv utan internet.

Studieavbrott

Känslan av att fylla i den här lappen var underbar. 5 månader!!

I wanna be drunk when I wake up

Efter en kväll som denna förstår jag inte hur jag ska kunna lämna mina tjejer i tio hela månader, känns för hemskt. Tur att de kommer finnas kvar efteråt också! Tackar för en grym kväll, sängen väntar!

California King Bed

'
Flytten gick super och ovan ser ni en del av mitt rum. Är helt kär i min säng, min alldeles egna California King Bed. Ännu en skolvecka är igång och jag längtar redan till helg men de är bara å kööööra. tjingeling!

Fredag

Lite som bilderna nedan visar har kvällen sett ut. Imorrn flyttar vi!! Är klar med all packning så nu har jag hamnat på soffan med en skål bilar i knät framför underbart roliga Ice Age 2. Mina benhinnor har förresten aldrig gjort så här ont tidigare, kan bero på att jag tog första springturen på asfallt på minst ett halvår igår. Stolt är jag i alla fall över att jag kom ut på en springtur!

YELLVILLE ARKANSAS

Mejlade vfamiljen så fort jag fick veta att jag fått en och än så länge har de inte svarat, det kan ju dock bero på att det var för 2 dagar sedan.

Hur som helst så kommer jag att bo i lilla Yellville i Arkansas med ungefär 1300 invånare. Skolan heter Yellville Summit High School och har runt 300 elever. Runt Yellville ligger många andra lite större "byar"/"samhällen" med upp till 10 000 invånare så det är inte helt ute i ingenstans. Det känns i alla fall riktigt bra och jag är så himla taggad, rädd, nyfiken, glad, lycklig och ja jag vet inte. Jag är glad att äntligen ha fått en familj hur som helst, hur det blir märker vi när jag kommer dit!

Familjen består av en pappa, en mamma, en son och en dotter. Jag antar att det är en ganska stor gård/tomt/yta då vfamiljen har 2 hundar utomhus.

Where I will live (den undre bilden är vad jag fick fram när jag sökte på adressen, vet inte med 100 procents säkerhet att det är rätt dock):

JAG HAR FÅTT VÄRDFAMILJ

Satt på mitt rum och lyssnade på First Aid Kit och då händer det; Explorius ringer och säger att något vill ha mig; jag har en värdfamilj i FREAKING USA. Familjen bor i Arkansas och det är alltså där jag kommer att spendera mina 10 månader. Jag är så glad och har svårt att greppa det. Om 5 månader är jag antagligen i USA och om 15 är jag hemma igen. GALET.
'
Ska mejla min familj nu och kolla om jag får något najs svar! WOHOOOO!

När man gjort något man aldrig trodde man skulle våga

För tillfället är lyckan total. Om fem månader åker jag till mitt USA. Idag lyser solen och det börjar bli vår på riktigt. På tal om idag... Jag har för första gången badat isvak. Har varit rädd för detta så länge men nu är det redan över och jag har inte varit så här stolt över mig själv på länge. Livet känns bra!

Har ni tur kommer en liten film om hur det såg ut när jag panikade lite i vattnet. Jag klarade det dock bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig, så stolt!

Har precis tryckt i mig välförtjänt fläskfilé, svampsås och ris. Nu blir det till att plugga engelskagrammatik, wohoo!

 

I sell love to another man

'
'
'
'
Gårdagen var så bra! Älskar solen och våren. Och min fina vän. Hon är bra hon. ♥

Sista dagen av sportlovet

'
'
'
Träffade min fina Victoria efter allt för lång tid och spenderade dagen vid både vallentunasjön och i mitt sovrum. Fina foton, glada flickor, One Tree Hill-tittande, hallon, morötter, dipp, prat, mys, promenad. En bra dag med min bästa vän.

I love it, this life, my life.

Är glad på livet för igår var en riktigt bra dag, wihooo! Och denna dag lär inte bli sämre! Ska möta upp Moa för lite shopping och sedan får vi se vart vi hamnar. Later!

RSS 2.0