AVRESEDATUM - SOM JAG VÄNTAT

Ahhhhh fick idag mejl från Explorius där Simeon skrev att jag skulle åka den 14:e och vara i AR den 17:e, helt knasigt alltså. Jag börjar nämligen skolan den 17:e och har orientation day den 15:e. Efter ett par mejl fram och tillbaka så ska han försöka flytta avresan till den 7:e så att jag kommer fram den 10:e augusti.

Det här känns helt galet!

Love

Kanske är det också han som ger mig mer ångest än jag trodde man kunde känna. Jag är uppdelad i två och en del av mig vill flyga till AR nu och den andra vill inget än stanna kvar här istället. Lyssnar på den första för det här har varit min dröm alldeles för länge för att jag inte ska fullfölja den. Livet är riktigt bra nu hur som helst. Fyra riktiga skoldagar, en picknickdag och en avslutning kvar och sen har jag gått ut ettan!

72 and 82 days

Riktigt bra med uppdatering här tycker jag! Men det har man inte riktigt tid med när solen ständigt lyser och man inte vill annat än sitta ute och mysa i fina stockholm.

Idag är det 82 dagar(72 till då jag troligtvis åker)kvar till High school. Kan inte riktigt fatta det fast det kommer jag väl inte göra förrän jag står där, på flygplatsen, för att möta upp min nya familj. Åh förstår inte detta. Allt är så himla himla bra nu så jag vet inte om jag vill till 100% längre. Tvivla är jag bra på att göra och jag vet att detta kommer bli så jäkla bra ändå, åh vad jag egentligen längtar!

Norlie & KKV

Sååå lycklig blev jag när jag igår kväll var på grönan, för att se Maskinen få stockholms ungdomar att hoppa, dansa, vara galna och lyckliga i en timme, och då ser Norlie & KKV gå förbi oss där vi stod och pratade. (långa meningar är min grej). De hängde vid en av barerna där man inte bör vara under 18 år, så jag fick mina kära vänner att stå där och vänta ett bra tag. Sen tröttnade vi och spelningen började, hoppade och dansade så att vaderna fick ont. Efter en stund ser vi att de står en liten bit bakom oss och dansar, gick självklart fram och tog en bild och utbytte ett par ord. Igår var det inte Maskinen som var min höjdpunkt utan en minut i närheten av ett par riktiga talanger (maskinen är väl inte riktigt lika talangfulla enligt mig).

Här har ni bilden. PUSS

Ron Pope Stockholm 13-05-2012

Att man ser lite lätt hemsk ut spelar ingen roll, idag fick jag se och även säga ett par ord till en av mina favoriter sångmässigt. Ron Pope du är helt klart välkommen tillbaka hit inom snar framtid, jag kommer att stå allra längst fram då med!

Kdgf JOBB

Igår var min första dag på mitt första jobb. Lärde mig kassan, göra latte, macciato, cappucino och säkert tusen saker till. Det känns verkligen i rygg och fötter att jag stod och gick hela dagen förutom en 20 minuters lunchpaus, men vad gör det? Vill man ha pengar i fickan är det slita man ska göra.

USAUSAUSA är det nu mindre än tre månader till, jag dör vad läskigt och kul och jagvetintevad. Om tre månader är jag i Yellville eller NY, någonstans där mittemellan. Vill ha mitt avresedatum nu!!

Avresemöte med Explorius

Igår blev allt väldigt mycket mer seriöst och verkligt, om 3 månader har jag redan åkt. CRAZY! Igår var hur som helst det viktiga avresemötet där de gick igenom allt som händer innan, under och ja även lite efter året.

Blev riktigt rädd och tänkte på hur bra jag har det här i Sverige i nuläget, men jag har alltid velat åka iväg för att gå på High School och allt här hemma som är värt min tid finns kvar när jag kommer hem igen. De närmsta finns ju alltid i hjärtat, på Skype och på Facebook. Emelie gjorde mig å andra sidan riktigt taggad på NY och ja hela USA-året idag igen, när andra är taggade blir man själv väldigt taggad också! Rätt logiskt haha.

Fick med mig ett tjockt kuvert hem igår, fyllt med ännu mer information än den jag fick under de nästan fyra timmarna igår. Lämnar nog dock högen vidare till päronen.

 

We could not be friends

Har gjort och ätit chokladpannkakor och nu är det jag som ska ut och springa. Lite omotiverad just nu men får tänka på sommar och den braiga kondition jag vill ha.

 

 

My sunshine

Idag är det sommar på riktigt så självklart drog jag ut en filt, kudde och musik ifrån ipaden och solade i ett par timmar. Längtar till sommarlov!

RSS 2.0