Den där fredagen


Vlad, Grace y Felipe

Jag glömde lite bort att berätta vad som hände i helgen. I fredags åkte jag med Anna hem, efter en stund på Alpenas Subway. Vi ville inte ha Subway så vi åt istället när vi kom hem till henne. Sen åkte vi efter en rätt kort stund till Forsyth där Annas syster (världens härligaste Grace) går. Dagen till är spelade de upp sin musikal för första gången. Alltså vet ni hur bra dem var eller? Världens proffs! Och jag är inte förvånad över att ett par av dem till och med sjungit i Carnegie Hall. Hade ett riktigt High School moment, även om det handlade om människor på 50-talet. Man ville liksom gråta när de grät på scen och skratta när de skrattade.

Något som gjorde mig otroligt otroligt ledsen var att nästan alla mina bilder råkade raderas från den kvällen. Då var jag nära till tårar. Hatar när det händer. Konstigt hur mycket bilder kan betyda.

Efter det åkte vi till donken eller Mickey D som det kallas här. Sen när vi var hemma smög vi ut på egna äventyr, jag och Anna, och jag hade den sjukaste natt jag någonsin haft. Gjorde inget olagligt alls haha. Men vi blev lurade av våra bästa små pojkar när det var vi som skulle lura dem. Det är knäppt att man kan lita på folk så lätt. Fredagar är de allra bästa dagarna i veckan förresten. Kom hem nån gång vid tre och sov lite för länge (även om det var omänskligt kort egentligen), men Anna hann till jobbet i tid i alla fall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0