Fortsättning freeeedag!

Efter en jättebra skoldag så åkte vi hem och där var Julie's föräldrar. Sa hejdå till Tana över helgen och åkte sen till Nopalito för lite mexican food(fajitaaas ♥) med Julie's päron och Julie. Åkte hem en stund och satt framför brasan innan jag fick med de till kvällens basketmatch.

Kom till matchen när Senior girls spelade så missade själva utdelningen av rosor och så (det var senior night, precis som vi hade med volleybollen i höstas) men jag överlevde. Satt med Shane hela kvällen, och med Joey, Hannah, Lori, Katja and some other people en del av kvällen. Pratade en massa mellan vi skrek och hejade på våra duktiga vänner. Mellan varje period hade de tårtauktioner och Mr. Kaeser (världens hyperaktivaste lärare) var killen som pratade fort fort och ropade en massa nummer. Det hela var en välgörenhetsgrej för att samla pengar till en sjuk fyraårig pojke vars föräldrar inte har råd att ta honom till en specialist doktor. Han har runt tio seizures per dag och ingen vet inte vad som är fel med honom, eller hur det ska kunna stoppas. När en tårta som var gjord av hans föräldrar var det som skulle budas på bjöd en kille $500. De andra gick för $80-250. Det var så otroligt fint och jag var på väg att börja gråta. Åh vad fina människor det finns!

Något annat som var väldigt fint och otroligt sorgligt denna dag var när Senior boys skulle spela sin match. Ni vet när man alla i laget går ihop till en cirkel och alla har fram sina händer i mitten och skriker team för att tagga till? De skrek Sonja istället. Kvällen innan gick Evans mamma bort och det var hennes namn, Sonja. De spelade och vann för henne. Väldigt fint men åh, ingen borde behöva leva utan sin mamma.

Kvällen var så bra! Hade först himla kul och sen blev det lite sorgligt men det var på ett fint sätt och jag insåg hur mycket jag kommer sakna detta lilla lilla samhälle. Sammanhållningen liksom. Att alla finns här för alla som har det svårt. (Även om det är en himla massa skvaller som vi skulle kunna klara oss utan)

Lite fler pepprally bilder:

Och så matchen på kvällen, mot St. Joe.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0