This weekend has been great!

 
I fredags förstördes våra planer med Cody och Jordan, så vi åkte till Anna, Vladimir och Felipe's hus.

Åkte till en restaurang och beställda dricka och kom på sjuka senarion att berätta för servitrisen för vi insåg att de inte hade något gott på menyn. Hon sa att vi itne behövde betala för drickorna så vi lämnade en massa dricks istället.Åkte till Chili's och åt chips med salsa, förrätter och sedan steak som varmrätt. SKippade den gratis efterrätten vi kunde fått; vi var så mätta.
Åkte till TJ Max, där hade de konstiga snacks.

Walmart fick bli sista stoppet innan vi åkte hem. Där var Vladimir ledsen över åldersgränsen på alkohol i detta land, för han fyller strax 19.

Sedan var det en ny dag(lördag) och det var nog 17 grader ute(dagen innan var det frost på morgonen).  Efter en lång förmiddag med städning bar vi oss av.


Vi åkte till Landing i Branson. Hängde en bra stund på Hollister och myste bland rean.

Landing är ett utomhus köpcenter som är som en låång gågata med parkeringar i båda ändarna. I husen finns förutom affärer, en massa hotell och konferens center.

Besökte Orange Leaf för eftermiddagsglass.

Jag gillar att ta kort på mig själv i speglar.


Åkte vidare till ett annat köpcentrum, Tanger Outlets.
Lördagens middag blev på Olive Garden, världens bästa italienska restaurang(ja förutom de som ligger i Italien då). Vi hittade pyssel att göra medan vi väntade på vårat bord.


Beställde in Strawberry Daiquiris (de va virgin så lugna er mina oroliga föräldrar)

Åt suuuuupergod parmesanyckling och pasta.

 
 

Och idag gör jag absolut ingenting viktigt. Har sovit till tio, tvättat massa kläder, tittat på ett program där de krachade flygplan för att se vad som kunde förbättras med dem, ätit god frukost(samma som igår, bild ovan) och nu ska jag strax ut på en spring/power walk (konditionen är hemskt dålig) och sedan ska jag plugga sociology. Hoppas ni haft en bra helg! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0