Pop pop pop sickle

Har haft en sån bra dag idag! Hann locka håret imorse, det var första gången på minst tre månader, och jag fick komplimanger från sju (!!!) killar idag för det. Så som: Hanna you look hot today, I like your hair, you look so cute today with your hair and everything osv osv. Och så från ett par tjejer också, men de är alltid bra på att ge komplimanger i detta land. Förutom att jag fick världens ego boost av det, så hade vi en riktigt bra drama class idag. Mrs. Bray var borta så vi skulle arbeta på något men det var roligare att prata så vi gjorde det istället. Satt med Felipe, Lucie, Kolby och Harley och Maritza från Volleybollen, saknar dem sååå. Pratar inte så mycket med volleybolltjejerna längre så det var väldigt naaaajs. I art var det rätt bra också. Överlevde utan att vilja springa därifrån som jag vanligtvis vill. Har i alla fall alltid Cody och Jordan vid mitt bord och de gör det för det mesta roligt. Idag kastade Cody ett card board paper mot mig och det träffade precis brevid ögat. Jättekul vilken panik han fick när han trodde att han träffat hahah ååh. Bra skoldag i alla fall. Kanske var för donuten jag åt hehe.

Förresten!!!! Visste att en tjej i Harrison High School hade varit med i MVT's Made meeen vad jag inte visste förrän senare idag, var att tjejen som började hos oss igår är den tjejen! Så har nu en tjej från Made i min skola hehe, lilla Alpena liksom. Hon är förresten jättesnäll och verkar som en duktig tjej så förstår inte alla rykten som går runt om varför hon hamnade på Alpena. Lol de får ni veta mer om nån annan gång.

Imorrn kommer släkt hit och jag är inte så taggad... Ville spendera helgen med Anna men så blir det inte. Såå lite besviken är jag på det men vi överlever nog ändå, jag och santana. Ska äta isglass och göra nått skoj nu, höörs.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0