Schoool

Sitter i skolan och har engelskalektion (4th period) just nu. Vi ska läsa men jag kommer ändå inte hinna med alla AR points som är due på fredag så jag har lite gett upp det. Det är i princip det enda jag missat så det är lugnt. Det är himla svårt det här med att strunta i skna betyg när man förut brytt sig så mycket. Vill ju inte bli för bra på det heller, måste vara redo för more difficult school i the hemland senare till hösten ju.

Vill ni veta något helt High School Spirit -aktigt?? Ja men klart ni vill!! Igår var jag på min första baseball match och vi vann!!! Det var mot Deer så det kändes ännu bättre hehe, Fredrik var lite ledsen på Snapchat. Killarna och Harley (så himla coolt att vi har en tjej i vårt lag) gjorde ett bra jobb och jag ska lätt gå på fler Baseball games. Vår hemmaplan är förresten i Harrison eftersom vi inte har någon plan.

På tal om igår så var det så sjukt varmt igår. Eller ja säkert inte mer än 15 men solen är sååå varm. Sen frös vi ihjäl på kvällen när den hade gått ner och vi tog fina bilder vid gamet till Yearbook (Santana är med där, inte jag) och såklart bara för att foto är min grej.

Nu ska jag nog göra nått mer skolaktigt. Bilder får ni nog ikväll(imorgon för er förstås).Kommentarer
Fredrik

Efter en sadan forlust maste man vara lite ledsen, haha!

Svar: Det kan vara sant haha
Hanna Malmfors

2013-03-05 @ 18:46:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0