Tigers and Volleyball

När vi vaknat vid elva på lördagen(dagen efter graduation borde nog tilläggas) så åkte vi mot Top Rock och åt lunch med en del av släkten. Tog kort på Joel och han tog fina kort på mig haha.

Åkte till ett rescue center som också är som en turistattraktion där man kan kolla på tigrar, lejon, björnar, apor och en del andra djur.

Joel var super excited så jag gick med honom hela tiden för han ville visa allting. Kommer sakna honom.

Denna tog Joel också. Han blev bättre. Ni fattar inte hur lökigt varmt det var denna dag alltså. Trodde jag skulle svimma.

Lejonet ställde sig äntligen upp!


Åkte till Angelas och Lucies hus där de hade ett litet slags hejdå party för alla foreigners.

Spelade volleyboll bland annat. Föräldrarna mot oss "barn". Vi vann, eller ja det var vad vi tyckte i alla fall.

Underbara Grace!

Rätt mycket folk var där faktiskt och vi hade väldigt kul. Vid nio kom också Cody och Will. Stannade där till efter tio innan vi åkte hemåt för att hämta lite sova-över-grejor och filtar. Hade ännu en bonfire och låg på filtar runt den och myste. Älskar att det är så varmt enda tills två på natten. Låg ute hela natten med filtar om oss och vid halv sex på morgonen insåg vi att vi kanske skulle gå in ch sova någon timme. Vissa hade redan gått och lagt sig så när jag öppnade dörren och såg fem personer ihoptryckta i en jätteliten säng så kuda jag inte hålla skrattet inne. Råkade väcka allihopa haha men åh vilken bra natt vi har haft. Sov max en halvtimme på hela natten så jag är förvånad att jag inte somnade tidigare än jag gjorde natten efter. Tidigt på morgonen så skulle några iväg och jobba och andra skulle till kyrkan så det var inteså lätt att sova. Får ta igen sömnen när jag kommer till Sverige. Har varken tid eller lust nu. Har de senaste dagarna varken haft lust eller orkat äta heller. Så mycket händer och jag vill inte missa det. Ciao.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0