Tretton månader

För precis ett år och en månad sen mötte jag min värdfamilj för första gången. Om några timmar är det tretton månader sedan jag gick av planet och sprang in på toan för att tvätta mina kallsvettiga händer. Känslan i min mage och tankarna som snurrade runt i mitt huvud är svåra att beskriva men himla bra blev det ju i alla fall till slut. Mer än ett år sedan alltså. Känns helt sjukt att skriva det faktiskt, men så är det. Bild på dem är det dåligt om på denna dator men imorrn ska ni få se något jag blev glad över(finns väl ingen som läser fortfarande men detta är ju som en dagbok också). Idag skypade jag med Santana för första gången sen hon börjat college. Jag vill också vara där men jag vet ju att det får vänta lite, om det ens blir. Frågan jag många gånger ställt mig är: Varför måste det vara så dyrt med college? Får väl bara acceptera det och inse att Sverige är rätt bra det med. TIdigare i eftermiddag pratade jag också en snabbis med Victoria. Det känns som evigheter sedan vi sågs faktiskt. Snart får det bli en längre skype så att vi riktigt hinner catcha up.
 
Så här har min instagram sett ut den senaste tiden i alla fall. Mycket sjukdomar, katten, jobba för mycket, gå i skolan, se solnedgången och gå ut och dansa. Vi hörs väl!
 
 
 

Skype

Igår pratade jag med Lucie, Cody och Shane på Skype och det var så himla bra, trots att man bara hörde ungefär hälften av vad som sas på andra sidan Europa/Världen haha. FIck världens saknad av när vi hängde alla fyra och insåg hur mycket jag hoppas att det nån gång kan hända igen. Let's hope!

 

Jag lever!

Skulle ha skrivit ett inlägg när det gått ett år sedan jag åkte. Det hände inte. Skulle ha skrivit ett när det gått ett år sedan jag gått min första dag på Alpena High. Inte hände det heller. Kan nog bero på att jag vi den tiden jobbade en del, sa hejdå till en av mina bästa vänner (vickispickis) och började andra året på NTI-gymnasiet, i en helt ny klass. Den här sommaren har försvunnit så fort förbi och det känns som att jag gjort så mycket men samtidigt ingenting alls, Har umgåtts med så bra vänner, jobbat på restaurangen nästan hela tiden, gått ut för första gången, skypeat oändliga gånger med min kärlek, solat och badat lite grann(mest nattdopp förstås), börjat jobba på ICA och även umgåtts en del med la familia.
 
Anledningen till att det blev nu jag skrev är mest för att jag nu äntligen fick en paus från skola, vänner och jobb. Blev sjuk för ett par dagar sedan och igår gav jag mig och sjukdomen fick vinna. Förhoppningsvis är det ännu bättre till imorgon och även till på söndag. Då ska jag gå handledarutbildningen!
 
VIlle ju skriva något slags avslutande inlägg på denna blogg men det är lite svårt eftersom det inte känns som att det tagit slut. Pratar med mina Americans varje dag. Och längtar tillbaka till mitt andra hem ungefär lika ofta. Sverige är underbart men Arkansas är underbart på ett helt annat sätt. Mitt utbytesår har verkligen fått mig att vilja se mer av den fantastiska värld vi lever i. Sitter och kollar på resor, utbildningar och jobb utomlands i smyg hela tiden. Vet att det kommer att dröja förrän jag har tid och råd till sådant, men drömma kan man alltid! Lite så som jag gör om denna dag nedan, drömmer mig tillbaka för att det var så himla perfekt. Vi hörs ♥
 
 
RSS 2.0