Jag lever!

Skulle ha skrivit ett inlägg när det gått ett år sedan jag åkte. Det hände inte. Skulle ha skrivit ett när det gått ett år sedan jag gått min första dag på Alpena High. Inte hände det heller. Kan nog bero på att jag vi den tiden jobbade en del, sa hejdå till en av mina bästa vänner (vickispickis) och började andra året på NTI-gymnasiet, i en helt ny klass. Den här sommaren har försvunnit så fort förbi och det känns som att jag gjort så mycket men samtidigt ingenting alls, Har umgåtts med så bra vänner, jobbat på restaurangen nästan hela tiden, gått ut för första gången, skypeat oändliga gånger med min kärlek, solat och badat lite grann(mest nattdopp förstås), börjat jobba på ICA och även umgåtts en del med la familia.
 
Anledningen till att det blev nu jag skrev är mest för att jag nu äntligen fick en paus från skola, vänner och jobb. Blev sjuk för ett par dagar sedan och igår gav jag mig och sjukdomen fick vinna. Förhoppningsvis är det ännu bättre till imorgon och även till på söndag. Då ska jag gå handledarutbildningen!
 
VIlle ju skriva något slags avslutande inlägg på denna blogg men det är lite svårt eftersom det inte känns som att det tagit slut. Pratar med mina Americans varje dag. Och längtar tillbaka till mitt andra hem ungefär lika ofta. Sverige är underbart men Arkansas är underbart på ett helt annat sätt. Mitt utbytesår har verkligen fått mig att vilja se mer av den fantastiska värld vi lever i. Sitter och kollar på resor, utbildningar och jobb utomlands i smyg hela tiden. Vet att det kommer att dröja förrän jag har tid och råd till sådant, men drömma kan man alltid! Lite så som jag gör om denna dag nedan, drömmer mig tillbaka för att det var så himla perfekt. Vi hörs ♥
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0